Da li je ARMADILLO skin vrsta futrole?

 

ARMADILLO skin je posebna vrsta zaštitne folije koja se lepi direktno na telefon i prekriva kompletno kućište, sa ili bez rama u zavisnosti od modela.

Da li ARMADILLO skin folija može da ošteti moj uređaj?

 

ARMADILLO za izradu skin folija koristi isključivo materijal renomiranih svetskih proizvođača PVC filmova poput 3M i Orafol stoga su naši proizvodi potpuno sigurni za korišćenje na elektronskim uređajima.

Da li se ARMADILLO skin folija može skinuti ili je trajno instalirana na moj uređaj?

 

ARMADILLO skin foliju možete po  potrebi vrlo lako skinuti sa mobilnog telefona korišćenjem fena sa toplim vazduhom. Sam postupak je vrlo jednostavan tako da ga možete obaviti sami kod kuće.

Da li ARMADILLO skin folija štiti moj telefon od padova?

 

ARMADILLO skin folija je prvenstveno stvorena za korisnike koji preferiraju korišćenje telefona bez ikakve zaštite tj. futrole. ARMADILLO skin folija će zaštiti Vaš uređaj od ogrebotina i blažih udaraca ali svakako ne od padova.

Da li mogu koristiti ARMADILLO skin foliju sa futrolom?

 

S obzirom da je debljina ARMADILLO skin folije 0.11 mm, može se koristiti sa većinom silikonskih futrola ali nije preporučljivo često skidanje i stavljanje maske/futrole, kako se ne bi oštetila folija.

Šta je ARMADILLO display protektor?

 

ARMADILLO display protektor smo kreirali sa specifičnom namenom za zaštitu zakrivljenih ekrana. Dostupan je za sve modele telefona za zakrivljenim i ravnim ekranima.

Da li je ARMADILLO display protektor vrsta staklene zaštite?

 

ARMADILLO display protektor nije vrsta zaštitnog stakla. ARMADILLO display protektor je izrađen od specijalne vrste termoplastičnog poliuretana, skraćeno TPU, i izuzetno je otporan na ogrebotine i udarce.

Da li ARMADILLO display protektor sigurno štiti ekran mog telefona od loma?

 

Ne, ARMADILLO display protektor ne može sasvim sigurno da zaštiti Vaš uređaj od loma. Predstavlja visok nivo zaštite od ogrebotina i udaraca.

Šta je 360 zaštita za mobilni telefon?

 

Kada se kaže 360 zaštita, misli se na zaštitu ekrana, poleđine i stranica u jednom. Stoga 360 zaštita može da se kaže za folije u boji ili providnu foliju za zaštitu celog uređaja sa dodatnom zaštitom ekrana. Za zaštitu ekrana mogu se koristiti poliuretanske folije, obična ili zakrivljena zaštitna stakla, ili keramička zaštita za ekran.