ARMADILLO Clear skin folija je idealna zaštita za uređaj ukoliko želite da potpuno sačuvate fabrički izgled Vašeg mobilnog telefona. Potpuno je transparentna i predstavlja savršen izbor ukoliko želite da istaknete originalnu boju i dizajn uređaja. Clear skin je izrađen od najkvalitetnijeg premijum termoplastičnog poliuretanskog filma, debljine od 0.18mm do 0.22mm. Naša folija je visokootporna na ogrebotine, blaže udarce, kiseline i spoljašnje uticaje a njen gornji sloj odlikuje i visoka tolerancija na vodu i druge tečnosti. Upravo zbog top coat premaza, ARMADILLO Clear skin folija ne degradira vremenom i ne menja boju (ne žuti).

Clear skin folija služi za zaštitu celog telefona (poleđina + stranice) i može se koristiti sa ARMADILLO folijom za zaštitu ekrana ili sa zaštitnim staklom, za kompletnu 360 zaštitu uređaja.

Instalacija ARMADILLO Clear skin folije traje od 45 do 60 minuta.

Usluga instalacije/ugradnje je besplatna.

Varijante: Sjaj i Micromat

Cena: 2.000 RSD

Postoji mogućnost kombinovanja različitih folija za ram i poleđinu (sjajna folija se ugrađuje na ram a micromat folija na poleđinu) kako bi se zadržao potpuno originalan dizajn uređaja. 

ARMADILLO Clear skin je dostupan za sve Apple iPhone uređaje.